FAQ's

Hvad koster en Dately-boks?

Når du bestiller din første Dately-boks tilmelder du dig ’automatisk betaling’ med dit kreditkort. Boksen koster 289 kr. stykket.
Hvis du har valgt at modtage en boks hver måned, koster dit medlemskab 289 kr. om måneden, og hvis du har valgt at modtage en boks hver anden måned, koster dit medlemskab 289 kr. hver anden måned.

 

Hvornår modtager jeg min første Dately-boks?

Den første Dately-boks, du modtager, er altid vores velkomstboks. Den bliver leveret inden for 1-4 dage. Efterfølgende vil du få vores bokse leveret op til den første weekend i måneden. Hvis du bestiller inden den 20. i måneden, vil du få vores velkomstboks inden for 1-4 dage og derefter sender vi boksen d. 1 i hver måned eller næstkommende hverdag.

 

Kan jeg prøve en Dately-boks uden abonnement?

Ja, du kan bestille en enkelt boks her: Køb enkelt boks

 

Kan man komme med ønsker til nye Dately-boks?

Vi elsker at modtage gode idéer til dates eller indhold til nye bokse. Derfor er I mere end velkomne til at sende forslag til info@dately.dk.

Kan man springe en måned over? 

Vi anbefaler, at man har en fast dag om måneden til at tage på date. Skulle der komme en måned, hvor I ikke har tid til en Dately-boks, kan I altid springe en måned over. Det skal blot gøres inden d. 20 i måneden.

Hvordan ændre jeg i mit abonnement?

Du skal logge ind på din side. Første gang du logger ind skal du oprette en bruger. Det er vigtigt at du bruger samme mail som da du købte din første boks. Du kan logge ind her: Min konto

 

Kan jeg give et Dately bokse som gave?

Du kan både købe en enkelt boks eller give et gavekort til et gaveabonnement. Du kan købe gavekort her: Gavekort

Hvordan indløser jeg mit gavekort?

Hvis du har fået et gavekort til et abonenment kan du indløse dit gavekort her: Indløs gavekort