Fra tanke til handling!

Fra tanke til handlingMissionen med Dately er at skabe gode stunder for par. Julen er for mange noget særligt, så det var naturligt at Dately skulle komme med vores bud på hyggelige dates til december....

3 tips til at forbedre dit Date Night game

En af de bedste ting du kan gøre for at have et godt forhold med din partner er at have nogle fantastiske date nights. En date night behøver ikke at være en middag på Michelin-restaurant for at være god. Uanset som du er i humør til Netflix & chill eller at planlægge en sjov dag sammen, så kommer her Dately’s tre tips til at forbedre dit date night game.   

De 10 bedste Date Night film

De to sværeste beslutninger som de fleste par oplever på en ugentlig basis er: hvor skal vi spise og hvilken film skal vi se? Herunder finder du Dately’s 10 bud på de bedste Date Night film I kan se sammen. Farvel til beslutningstræthed og sig goddag til Date Night!

Hjemmedates hitter hos børnefamilier

Nogle gange flyder dagene sammen og hverdagen kan være plaget af travlhed, særligt med børn og det er ikke altid muligt at få prioriteret parforholdet. Ifølge Parterapeut og sexolog Kathrine Katzmann er: “Travlhed er en af de største dræbere i de danske parforhold, derfor bliver dates ofte prioritet sidst i bunken af huslige pligter, sociale arrangementer og pleje af venner.”

Sådan skriver du et kærlighedsbrev til din partner

Ideen om kærlighedsbreve minder os om falmede konvolutter der er bundet sammen med snor, sandheder og tårer. I en verden præget af travlhed har vi knapt nok tid til at sende en ordentlig sms. At skrive et kærlighedsbrev til din udkårne behøver ikke være svært, hos Dately har vi lavet en lille guide som kan hjælpe dig.