Fri fragt på ordrer over 400 kr.

Gratis gave ved køb for over 699kr.

Vi har sat rammen for en god hjemmedate!

Vi har sat rammen for en god hjemmedate! - Dately.dk

Den gode hjemmedate kræver ikke så meget, som I tror!

Det kan føles uoverskueligt i en travl hverdag at få planlagt en date med både børn, job og alt det andet, der er en del af hverdagens trummerum. Derfor har vi hos Dately sat rammen for, hvad en god hjemmedate kan byde på, og hvordan I kan få det til at lykkes.

Sæt et kryds for, hvornår hjemmedaten skal foregå

I bor sammen, I ser hinanden hver dag, og derfor tror man automatisk, at man ikke skal sætte en dato for at tage på date. Dog er det her, de fleste tager fejl. Få sat i kryds i begges kalender, så I på den måde ved hvilken aften, der er sat af til tosomheden og hinanden.

Prep jeres hjemmedate

Vi hos Dately synes, det er aller nemmest at få overholdt krydset i kalenderen, hvis det hele er preppet og planlagt på forhånd. Hav styr på indkøbene: hvad skal I bruge til daten? Hvad har I derhjemme i forvejen? Hvad skal handles, og hvor kan I skaffe det henne? Planlægning lyder nok banalt og en anelse kedeligt, men det er det hele værd. Når man endelig når til daten, så kan man nyde den fuldt ud sammen med den, man elsker.

Hav en aktivitet klar til jeres hjemmedate

Når det kommer til den gode hjemmedate, så skal det gerne indebære en aktivitet. Aktivitet lyder måske som noget helt vildt stort, men det behøver det nødvendigvis ikke at være. Vi fra Dately synes, at en aktivitet kan indeholde forskellige elementer.

Vi har fundet eksempler på de forskellige elementer her

Berøring

En aktivitet med berøring er vi selvfølgelig store tilhængere af. Det kan være en massage, flere kys og flere kram, at putte på sofaen, en tæt dans eller bare at holde i hånden. En undersøgelse lavet af DR viser, at følelsen af lykke er større, når andre rører ved dig, end når du selv gør det. Resten af artiklen kan læses her.

Læring

Det kan være sjovt at lære noget sammen og at være et team, når man skal lære noget på den gode hjemmedate. Om det er en ny ret, som I skal lære, en dans, som I ikke har danset sammen før, eller om I skal lære at lave cocktails sammen. Det er altså bare en god måde at være sammen på.

Konkurrence

Det kan være virkelig sjovt at konkurrere om noget sammen såvel som mod hinanden. Måske kan det blive endnu sjovere, hvis der er noget spil. Her taler vi altså både spil, sport eller andet.

Hav en hjemmedate, hvor I griner sammen

Årh, hvor er det bare vigtigt at få grinet sammen og at have det sjovt sammen. Det kan være i forbindelse med alle ovennævnte, hvor man ofte kan få et godt grin sammen på en hjemmedate, hvis man også bliver skubbet lidt ud af sin komfortzone. Eksempelvis ved et dansekursus hjemme i stuen og måske det at spille et spil sammen.

Latteren har utroligt mange fordele, og udover, at det frigiver endorfiner, så har det også disse fordele:

• Bringer dig tættere på din partner.

• Reducerer forhøjet blodtryk.

• Løfter humøret,

• Stimulerer immunforsvaret.

• Reducerer stress og spændinger.

• Kan hjælpe dig med at holde parforholdet friskt.

• Forøger naturlige smertestillende stoffer i blodet.

 

Den gode samtale på hjemmedaten

Dét, som en hjemmedate også skal indebære, er selvfølgelig at komme tættere på hinanden efter en travl uge.

Vi hos Dately ved godt, at det kan være svært at tale sammen, altså virkelig få talt sammen, i hverdagen. Men det er simpelthen bare så vigtigt at få det gjort alligevel!

Det er nemlig igennem de dybere samtaler, at du knytter og bevarer bånd til vigtige personer i dit liv. Og tænker du over det, så er det højst sandsynligt også de tætteste personer i dit liv, som du har de bedste samtaler med.

Det, der kan være svært, er, at de dybere samtaler oftest opstår for sjældent og tilfældigt. Derfor har vi udviklet samtalekortene, som hjælper til flere gode, sjove og personlige snakke med hinanden. De hjælper til inspirerende samtaler i en travl hverdag.

Samtalekortene åbner op for de samtaler, som man ellers ikke ville få i hverdags-trummerummet. Med vores samtalekort finder du måske tilbage til nysgerrigheden og bevidstheden, som var en stor del i begyndelsen af jeres forhold. 

Kan man bruge samtalekortene udover til hjemmedaten?

Vores ønske med samtalekortene er, at de kan bruges flere gange og i mange forskellige settings og især til alle former for hjemmedates. Husk, at udbyttet kan være lige så godt, uanset om I når igennem dem alle eller bare snupper et enkelt eller to.

Nu er resten op til jer med den gode hjemmedate - men måske med hjælp fra os

Nu har vi forsøgt at sætte rammen for den skønneste hjemmedate med de elementer, vi finder vigtige. Nu lægger vi bolden over til jer, og så er der ikke andet tilbage end at sige rigtig god fornøjelse! Husk, at så længe I er fælles om noget, skal det nok blive en rigtig dejlig aften.

 

 

Datelys favoriter