Gratis fragt på abonnement

Vi har sat rammen for en god hjemmedate!

Vi har sat rammen for en god hjemmedate! - Dately.dk

Den gode hjemmedate kræver ikke så meget som I tror!

Det kan føles uoverskueligt i en travl hverdag at få planlagt en date - med både børn, job og alt det andet der indebærer hverdagens trummerum. Derfor har vi hos Dately, sat rammen for hvad en god hjemmedate, kan byde på og hvordan I kan få det til at lykkes.

Sæt et kryds for hvornår hjemmedaten skal foregå.

I bor sammen, I ser hinanden hver dag, og derfor tror man automatisk at man ikke skal sætte en dato for at tage på date – dog er det her at de fleste tager fejl. Få sat i kryds i begges kalender, så I på den måde ved hvilken aften, der er sat af til tosomheden og hinanden!

Prep jeres hjemmedate

Vi hos Dately synes det er aller nemmest at få overholdt det kryds i kalenderen, hvis det hele er preppet og planlagt på forhånd. Hav styr på indkøbene; hvad skal I bruge til daten? Hvad har I derhjemme i forvejen? Hvad skal handles og hvor kan I skaffe det henne? Planlægning lyder nok banalt og en anelse kedeligt – men det er det hele hver. Når man rent faktisk når til daten, kan man nyde den fuldt ud sammen med den man elsker.

Hav en aktivitet klar til jeres hjemmedate.

Når det kommer til den gode hjemmedate, skal det gerne indebære en aktivitet. Aktivitet lyder måske som noget helt vildt stort – det behøver det nødvendigvis ikke at være. For os hos Dately, synes vi at en aktivitet kan indeholde forskellige elementer.

Vi har fundet eksempler på de forskellige elementer her

Berøring

En aktivitet med berøring er vi selvfølgelig store tilhængere af. Det kan være en massage, flere kys og flere kram, at putte på sofaen, en tæt dans eller bare holde i hånden. En undersøgelse som DR har lavet, viser at følelsen af lykke er større, når andre rører ved dig, end når du selv gør det. Resten af artiklen kan læses her.

Læring

Det kan være sjovt at lære noget sammen, og at være et team, når man skal lære noget på den gode hjemmedate. Om det er en ny ret, som I skal lære, en dans, som I ikke har danset sammen før eller om I skal lære at lave cocktails sammen. Det er altså bare en god måde at være sammen på.

Hav en hjemmedate hvor I griner sammen!

Årh, hvor er det bare vigtigt at få grint sammen og at have det sjovt sammen. Det kan altså være i forbindelse med alle ovennævnte – man kan ofte få et godt grin sammen på en hjemmedate, hvis man også bliver skubbet lidt ud af sin komfortzone. Eksempelvis ved et dansekursus hjemme i stuen og måske det at spille et spil sammen.

Latteren har helt sindssygt mange fordele, og udover at det frigiver endorfiner, har det også disse fordele:

• Bringer dig tættere på din partner 

• Reducerer forhøjet blodtryk

• Løfter humøret

• Stimulerer immunforsvaret

• Reducerer stress og spændinger

• Kan hjælpe dig med at holde parforholdet friskt

• Forøger naturlige smertestillende stoffer i blodet

Konkurrence

Det kan være virkelig sjovt at konkurrere om noget sammen eller mod hinanden - og måske synes man at det er endnu sjovere, hvis der er noget spil. Her taler vi altså i spil, sport eller andet. (vil gerne have hjælp til denne og ovenstående)

Den gode samtale på hjemmedaten

Dét en hjemmedate også skal indbære, er selvfølgelig at komme tættere på hinanden efter en travl uge.

Vi hos Dately ved godt at det kan være svært at tale sammen, altså virkelig få talt sammen i hverdagen. Men det er simpelthen bare så vigtigt at få det gjort alligevel!

Det er nemlig igennem de dybere samtaler, at du knytter og bevarer bånd til vigtige personer i dit liv. Og tænker du over det, er det højst sandsynligt også de tætteste personer i dit liv, som du har de bedste samtaler med.

Det der kan være svært at de dybere samtaler oftest opstår for sjældent og tilfældigt. Derfor har vi udviklet samtalekortene, som hjælper til flere gode, sjove og personlige snakke med hinanden. De hjælper til inspirerende samtaler i en travl hverdag.

Samtalekortene åbner op for de samtaler, som man ellers ikke ville få i hverdags-trummerummet. Med vores samtalekort finder du måske tilbage til nysgerrigheden og bevidstheden, som i begyndelsen af jeres forhold. 

Kan man bruge samtalekortene udover til hjemmedaten?

Vores ønske med samtalekortene er at de kan bruges flere gange og i mange forskellige settings og især til alle former for hjemmedates.  Husk at udbyttet kan være lige så godt, om I når igennem dem alle eller bare snupper et enkelt eller to.

Nu er resten op til jer med den gode hjemmedate - men måske med hjælp fra os

Nu har vi forsøgt at sætte rammen for den skønneste hjemmedate med de elementer vi finder vigtige. Nu lægger vi bolden over til jer, og så er der ikke andet tilbage end at sige rigtig god fornøjelse! Husk at så længe i er fælles om noget, skal det nok blive en rigtig dejlig aften!