Fri fragt på ordrer over 400 kr.

Gratis gave ved køb for over 699kr.

Gaveidéer til hende

Gaveidéer til hende

Har du også en kvinde i dit liv, som du gerne vil forkæle lidt ekstra med en god gave, og har du ingen gaveidéer endnu - så frygt ej!  

Vi synes selvfølgelig også, at kvinderne i jeres liv fortjener det allerbedste, og derfor har vi fundet på nogle gaveidéer til dig, som er lidt på bar bund, når det gælder den perfekte gaveidé til hende. 

Er hun til flotte smykker, den nyeste trend indenfor mode eller interiør, eller vil hun bare gerne have oplevelser og nydelse? Så har vi her den perfekte liste til dig.

Gaveidéer til opleveren

Er kvinden i dit liv mere til oplevelser frem for gaver i fysisk form, så er vi sikre på, at hun vil være ellevild med disse gaveidéer.

 • Dateboks // Hjemmespa fra Dately til 399,-. Find mange flere forskellige dates på Datelys hjemmeside 
 • Årskort til Tivoli fra 379,-. Er hun vild med koncerter og en gåtur i den flotte have, så er dette den perfekte gave.  
 • Dately-abonnement til 189,- pr. måned. Her sikrer du dig virkelig at skabe oplevelser for kvinden i dit liv HVER måned.
 • Årskort til hendes yndlingsmuseum.
 • Gavekort til hendes yndlings-kaffebar, så hun kan have nogle hyggelige stunder.
 • Ophold på Marienlyst strandhotel. Hvis du virkelig vil flotte dig, så kan du give et spaophold. Det går man i hvert fald aldrig galt i byen med.

Dateboks i brug

Gaveidéer til interiørhajen

Er hun en rigtig indretningshaj, så vil hun helt sikkert elske gaveidéer, som de her. Om det er lækre sæber, bløde håndklæder eller smukke lysestager, så vil de med stor sandsynlighed falde i god jord. Det er vi ret sikre på.

Her er listen med gaveidéer til kvinden, der går op i hjemmets udtryk og hyggelige rammer.

Gaveidéer til smykkeelskeren

Vi ved alle sammen, at smykker er den sikreste gave at give. Så her har du gaveidéer til kvinden, der elsker flotte accessories til at pifte ethvert outfit op!  

Gaveidéer til kvinden, der går op i sit indre såvel som sit ydre velvære

Skønhedsdronningen plejer både sit ydre såvel som sit indre, og derfor får du her gaveidéer til lidt af det hele, så hun intet mangler i sin self-care-love rutine - dét fortjener hun.

 •  Zarkoperfume - Molecule 234-38 - 100 ml til 850,- Molécule 234.38 fra Zarkoper er baseret på ét stort molekyle, som er den dominerende ingrediens, der interagerer med ens egne feromoner, og den er derfor næsten altid et sikkert valg, hvis du vil købe en parfume i gave! 
 • C-vitamin serum fra La Roche Posay til 319,95,-. Den kan blandt andet købes på apoteket eller hos Matas. Den giver den perfekte glød til en måske vintertræt hud.
 • Et år med mere kærlighed - samtalespil fra Dately til 249,-. Kvinden, der går op i sit indre, sikrer sig også, at parforholdet spiller, og det kan hun med disse samtalekort.
 • Massagesten fra Dately til 299,-. Hvem vil ikke gerne kunne give og modtage en dejlig massage? Gaveidéen der bliver ved med at give.
 • Parfumefri natcreme fra Ecooking til 329,95,-. Enhver med lidt respekt for sig skal altså have en god natcreme, som holder huden fugtig uanset vejr, vind og årstid - og det kan den her.
 • Bodylotion fra Biotherm til 149,95,-. Det er altså bare en sikker vinder.

Samtalekort

Her er 5 grunde til, hvorfor at du skal give en gave uden nogen anledning.

Det kan være et tegn på kærlighed

Giv en gave som tegn på kærlighed. Om det er en kæreste, du vil vise lidt ekstra, en ven eller veninde, som har været igennem en hård periode eller for at takke én af dine forældre for noget, som de har gjort for dig, så giv en gave. Psst er personens kærlighedssprog fysiske gaver, så er det jo bare en kæmpe bonus! 

 

Bare fordi at du slet ikke kan vente  

Du kender helt sikkert følelsen, hvor du ser noget i en butik, og du associerer det med en person, som du holder af - og det er faktisk en helt perfekt gave at give. Hvem elsker ikke at få en gave af en person, man holder af, fordi man poppede op i deres tanker. Det er i hvert fald sådan, nogle af de bedste gaveidéer opstår. 

 

Et tegn på, at du er taknemmelig

Alle vil gerne sættes pris på, få ros og være noget for nogen. Ved at give nogen en gave i ren taknemlighed viser vi dem, at de betyder noget for os. Om det er fordi, de har hjulpet med at male den nye lejlighed, passet børnene eller blot været der for dig i en svær periode, så er det jo rart at vide, at man sætter pris på det de gør.

 

Du giver gaven bare fordi .. 

Om det er taknemmelighed, kærlighed eller et helt tredje, så er det fantastisk at give gaver bare fordi. Giv den ekstra gave, det gør både dig selv og den, du giver gaven til, en rigtig god følelse! 

 

Datelys favoriter