Gratis fragt på abonnement

Gaveidéer til hende

Gaveidéer til hende

Har du også en kvinde i dit liv, som du gerne vil forkæle lidt ekstra med en god gave, og har du ingen gaveidéer endnu - så frygt ej!  

Vi synes selvfølgelig også at kvinderne i jeres liv fortjener det allerbedste, og derfor har vi fundet på nogle gaveidéer til dig, som er lidt på bar bund når, det gælder den perfekte gaveidé til hende! 

Er hun til flotte smykker, den nyeste trend indenfor mode eller interiør eller vil hun bare gerne have oplevelser og nydelse, så har vi her den perfekte liste til dig! 

Gaveidéer til opleveren

Er kvinden i dit liv mere til oplevelser, frem for gaverne i fysisk form, er vi sikre på at hun vil være ellevild med alle disse gaveidéer! 

 • Dateboks // Hjemmespa fra Dately til 399,- og find mange flere forskellige dates på Datelys hjemmeside 
 • Årskort til Tivoli fra 379,- er hun vild med koncerter og en gåtur i den flotte have, er dette den perfekte gave!  
 • Dately-abonnement til 189,- pr. måned - så sikrer du dig virkelig at skabe oplevelser for kvinden i dit liv HVER måned! 
 • Årskort til hendes yndlingsmuseum
 • Gavekort til hendes yndlings-kaffebar, så hun kan have nogle hyggelige stunder! 
 • Ophold på Marienlyst strandhotel - vil du virkelig flotte dig, kan du give et spaophold, det går man i hvert fald aldrig galt i byen med! 

Dateboks i brug

Gaveidéer til interiørhajen

Er hun en rigtig indretningshaj, så vil hun helt sikkert elske gaveidéer, som de her. Om det er lækre sæber, bløde håndklæder eller smukke lysestager, vil de altså falde i god jord - det er vi sikre på! 

Her er listen med gaveidéer til kvinden, der går op i hjemmets udtryk og hyggelige rammer! 

Gaveidéer til smykkeelskeren

Vi ved allesammen at smykker er den sikreste gave at give, så her har du gaveidéer til kvinden, der elsker flotte accessories til at pifte ethvert outfit op!  

Gaveidéer til kvinden der går op i sit indre såvel som sit ydre velvære

Skønhedsdronningen plejer jo både sit ydre såvel som sit indre, og derfor får du her gaveidéer til lidt af det hele, så hun intet mangler i sin self-care-love rutine - det fortjener hun!

 •  Zarkoperfume - Molecule 234-38 - 100 ml til 850,- Molécule 234.38 fra Zarkoper er baseret på ét stort molekyle, som den dominerende ingrediens, der interagerer med ens egne feromoner og er derfor næsten altid et sikkert valg, hvis du vil købe en parfume i gave! 
 • C-vitamin serum fra La Roche Posay til 319,95 og kan blandt andet købes på apoteket eller matas. Den giver den perfekte glød til en måske vintertræt hud!
 • Et år med mere kærlighed - samtalespil fra Dately til 249,-. Kvinden der går op i sit indre, sikrer sig også at parforholdet spiller, og det kan hun med disse samtalekort! 
 • Massagesten fra Dately til 299,- fordi hvem vil ikke gerne kunne give og modtage en dejlig massage? Gaveidéen der bliver ved med at give! 
 • Parfumefri natcreme fra Ecooking til  329,95. Enhver med lidt god respekt for sig, skal altså have en god natcreme, som holder huden fugten uanset vejr, vind og årstid - og det kan den her! 
 • Bodylotion fra Biotherm til 149,95,- og det er altså bare en sikker vinder! 

Samtalekort

Her er 5 grunde til hvorfor at du skal give en gave uden nogen anledning!

Det kan være et tegn på kærlighed

Giv da en gave som tegn på kærlighed! Om det er en kæreste, du vil vise lidt ekstra, en ven eller veninde, som har været igennem en hård periode eller for at takke en af dine forældre, for noget, som de har gjort for dig - så giv den gav. Pssst er personens kærlighedssprog fysiske gaver, er det jo bare en kæmpe bonus! 

 

Bare fordi at du slet ikke kan vente  

Du kender helt sikkert følelsen, hvor du ser noget i en butik og du associerer det med en person, som du holder af - og det er faktisk en helt perfekt gave at give. Hvem elsker ikke at få en gave af en person man holder af, fordi man poppede op i deres tanker. Det er i hvert fald sådan nogen af de bedste gaveidéer opstår. 

 

Et tegn på at du er taknemmelig

Alle vil gerne sættes pris på, få ros og være noget for nogen. Ved at give nogen en gave i ren taknemlighed, viser vi dem at de betyder noget for os! Om det er fordi de har hjulpet med at male den nye lejlighed, passet børnene eller blot været der for dig i en svær periode, så er det jo rart at vide, at man sætter pris på det de gør! 

 

Du giver gaven bare fordi .. 

Om det er taknemmelighed, kærlighed eller et helt tredje, så er det fantastisk at give gaver bare fordi.. Giv den ekstra gave, det gør både dig selv og den du giver gaven til en rigtig god følelse!