Gratis fragt på abonnement

Billige weekendaktiviteter til parret og familien

Billige weekendaktiviteter til parret og familien

Weekendaktivteter til hele familien eller idéer til kærestetid, der ikke koster det store.

Vi har samlet lidt weekendaktiviteter til foråret, som både kan fungere som weekendaktivteter til hele familie og som en date, I kan lave sammen. 

1. Tag på udflugt til en af Danmarks smukke Nationalparker.

Vi har flere, end I tror, og måske får I set noget, som I ikke har set før. I kan pakke en picnickurv og gøre en helt stor tur ud af det. Det kan jo sagtens gøres med eller uden børnene. Her er der også til flere weekendaktiviteter, hvis man ikke når det hele på én weekend.

Vi har fundet et link til de forskellige Nationalparker i Danmark her.

 

2. Leg turist i eget land og slip for at løbe tør for weekendaktiviteter.

Der er måske mange ting, du ikke har oplevet endnu. Besøg skovtårnet ved Camp Adventure eller tag børnene med til LEGO House i Billund. Dine børn vil elske dig. Eller gå en tur op af Copenhill- det er altså et must! 

 

3. Den store bagedyst - eller næsten måske ... 

Bag noget sammen! Find en opskrift og hold en rigtig hyggelig søndag eftermiddag med kaffe og eftermiddagskaffe. Fik du ikke bagt bananbrød under Corona, så har vi fundet en opskrift på Bananbrød her! 

 

Bananbrød

 

4. Gemmeleg med de skjulte perler.

Undersøg, om der er nogle skjulte perler ikke langt fra jer. Det er altså bare en hyggelige weekendaktivitet. Lav en liste med, hvad I gerne vil se, og kør afsted ud i det blå. Det kan være smukke kirker, museer I endnu ikke har besøgt, natur I gerne vil se eller forladte bygninger, I kan gå på jagt i. Pak jeres yndlingssnacks og kør afsted på opdagelse.

 

5. Weekendaktiviteter for strandløver og vandhunde.

3, 2, 1 og hop i vandet! Om det bliver en kold tur i det danske hav og så ind i den varme sauna eller 5-meter-vippen i den lokale svømmehal, så kan det kun blive hyggeligt! Her er en liste til 157 svømmehaller/vandlande landet over, hvis I mangler lidt inspiration.

 

 

Har du brug for yderligere inspiration til romantik i hverdagen, så kan du læse med lige her.

 

Datelys favoriter