Fri fragt på ordrer over 400 kr.

Gratis gave ved køb for over 699kr.

Hverdagen er tilbage - 3 Forslag Til Parforholdet

Dateboks "minder" der kan skabe mere nærvær i parforholdet i hverdagen.

Vi kender alle glæden ved sommerferie, hvor man pludselig har bedre tid til hinanden som par, mange flere timer på døgnet at tage af og masser overskud. Nu er de fleste af os, ved at være på den anden side af ferien, og hverdagen banker atter på døren – og det kan være svært at skulle vende tilbage til dagligdagens trummerum og forpligtelser. Men selvom hverdagen kan være travl, er det dog vigtigt at fastholde tid til kvalitetsmomenter sammen.

Derfor kommer vi her med syv gode forslag til parforholdet, når hverdagen er tilbage, som I kan forsøge at implementere for at fortsætte den kærlighedsfyldte stemning i jeres dagligdag.

Gør tingene anderledes i hverdagen

Hvorfor ikke forsøge at bryde lidt med jeres vaner og traditioner i hverdagen? I kan eksempelvis aftale at spise morgenmad sammen på gulvet i jeres køkken. At vende op og ned på tingene, vil hjælpe jer med at skabe helt specielle øjeblikke sammen, som I med garanti vil huske og værne om.

Find en fælles interesse

Gå på opdagelse efter en fælles interesse eller hobby, som I kan udforske og dyrke sammen. Dette vil ikke kun styrke jeres bånd og føre til mere kvalitetstid, men ligeledes give jer nye samtaleemner og aktiviteter at nyde sammen i hverdagen.

Hold digitale pauser i hverdagen

Afsæt tid til digitale pauser, hvor I lægger telefoner og tablets væk og fokuserer på hinanden uden forstyrrelser. Dette vil skabe mere intimitet og give jer rum til at fordybe jer i samtalen.

Prøv vores dateboks ”minder”

Tag en tur ned af memory lane sammen, hvor I kan se tilbage på og genskabe gamle minder, som kan få et smil frem hos jer og igangsætte lange, dybe samtaler. Ikke nok med at I skal se tilbage, opfordrer den også til, at I skal se fremad mod nye minder, I kan skabe sammen. I skal nemlig lave jeres egen bucket list over ting, som I sammen gerne vil opleve. På den måde sikres I noget, I sammen kan glæde jer til.

Snak om mål og drømme i hverdagen

Tal om jeres individuelle mål og drømme samt jeres mål som par. Planlæg hvordan I kan støtte hinanden i at nå disse mål og skabe en stærkere forbindelse.

Spontane dates

Gør hverdagen lidt ekstra speciel med spontane dateaftener derhjemme. Det kan eksempelvis være en hyggelig picnic i baghaven, en spilaften med sjove brætspil eller at du overrasker din partner med en af vores datebokse.

Daglige check-ins

Afsæt tid af til daglige samtaler, hvor I deler jeres oplevelser, udfordringer og gode stunder fra dagen der er gået. Det holder jer opdateret på hinandens liv og styrker jeres bånd og interesse for hinandens hverdag.

 

Vi håber, at vi kan hjælpe jer til ekstra nærvær og kvalitetstiden sammen, og vi ser frem til fortsat at inspirere jer til, at værne om de dyrebare øjeblikke i hverdagen. Lad os sammen skabe et kærlighedsfuldt efterår.

 

Kærlig hilsen,

Dately

Datelys favoriter