Er du en af vores nye ambassadører?

Har du lyst til at hjælpe os med at sprede budskabet om mere tid til nærvær og tid til hinanden? Kunne du tænke dig at være ambassadør for Dately og skabe indhold på Instagram, hvor du fortæller autentisk og personligt om vores datebokse? Så kunne det være, du skulle blive en af vores nye Dately-ambassadører!


Det vi leder efter...

Du er i et forhold og har en autentisk og personlig profil, hvor du har lyst til at dele ærligt og visuelt flot indhold med vores datebokse. Derudover forventer vi, at du har lyst til at dele indhold fra jeres dates (især gerne videoer), så dine følgere kan se og fornemme, hvordan det er at bruge vores datebokse. Vi vægter din profil og stil højere end det præcise antal følgere, du måtte have. Derudover er det vigtigt, at du har en åben Instagramprofil og er indforstået med, at dit indhold må blive brugt på Datelys hjemmeside og i vores markedsføring.


Hvorfor blive ambassadør for Dately?

Du skal kunne lide at lave indhold og dele det med dine følgere åbent og ærligt. Du skal have lyst til at dele vores budskab om “Tid til nærvær. Tid til hinanden” samt vores medlemskab. Derudover får du:

  • Tilsendt gratis datebokse hver måned.
  • Rabatkode til dig selv og dine følgere.
  • Muligheden for at deltage i events.
  • Muligheden for at teste vores nyeste produkter.
  • Muligheden for at være en stemme for Dately.

Men vigtigst af alt, så skal du gøre det, hvis du elsker at skabe indhold til Instagram!


Interesseret?

Send os en video i en privatbesked på Instagram, hvor du fortæller lidt om dig selv (og gerne også din partner og jer som par), samt hvorfor du vil passe godt ind i vores univers og som en del af vores ambassadørskab. Bliver du godkendt, så sender vi dig vores ambassadøraftale, som vi indgår, inden samarbejdet går i gang.

Vi ser frem til at høre fra dig.