De 10 bedste Date Night film

De 10 bedste Date Night film

De to sværeste beslutninger som de fleste par oplever på en ugentlig basis er: hvor skal vi spise og hvilken film skal vi se? Herunder finder du Dately’s 10 bud på de bedste Date Night film I kan se sammen. Farvel til beslutningstræthed og sig goddag til Date Night!


  1. 500 Days of Summer - Den er romantisk og trist på samme tid men får jer også til at indse hvor specielle forhold kan være. Den leder desuden tankerne hen på at definere hvad et forhold er og måske I får talt om jeres forhold bagefter?
  2. The Notebook - Den ultimative romantiske film til en Date Night. Den er trist og smuk på samme tid og handler om stor kærlighed. En rigtig klassiker man ikke bliver træt af!
  3. Harry Potter serien - Alle filmene er fantastiske og der er hele otte af dem, så der er masser af film at se sammen på de kommende dates!
  4. Avengers serien - Lidt uventet, men nogle gange fungerer en actionfilm bare bedre end en romantisk komedie. Her får I action, fascination, lækre skuespillere og filmene er fængende nok til at I begge kan nyde dem - Win-win. 
  5. The Lego Movie - Hvis du gerne vil finde ud af om din date har en god humor, så brug Lego-filmen som en test. Den er sjov, sarkastisk og underholdende nok til at I kan fortsætte med at joke hele aftenen.
  6. Up - Alle Pixars film er fantastiske til at bringe noget anderledes til en date. Up er bare en smuk film uden sammenligning. Du vil helt sikkert grine, græde, tænke på din barndom og filmen vil fremprovokere samtaler med din date som ingen andre film kan. 
  7. Love Actually - Endnu en klassiker til listen. Selvom kærligheden møder modstand i filmen, så gør det ikke noget, da man indser at kærligheden eksisterer alle steder rundt om os. Desuden er filmen sjov og hjertevarmende. 
  8. Crazy. Stupid. Love. - Den her film er en af de sjoveste og har et plot som er så sammenfiltret, at I første regner det ud hen mod slutningen af filmen. Måske kaster I jer ud i den ikoniske dans efterfølgende?
  9. Silver Linings Playbook - En tosset og atypisk romantisk komedie med mange dele sarkasme og humor indblandet. Hvis I savner en film som ikke er en klassisk romantisk komedie og som har lidt mere kant så prøv denne. Jennifer Lawrence og Bradley Cooper spiller begge fantastisk. 
  10. A Star Is Born - Den her film har det hele, dygtige skuespillere, et fantastisk soundtrack, en virkelig god fortælling. Hvad mere har I brug for? I kommer til at græde og grine og blive suget ind i filmen. 

Til den næste Date Night kan I springe den 30 minutter lange diskussion om hvilken film I skal se og i stedet gå igennem vores liste - God fornøjelse!