6 sjove sms spil for par

Posteret af Nicolai Mazur

Vi skriver ofte til vores partnere med statusopdateringer, huskelister til indkøb og en million andre småting. Beskeder er blevet en del af livet og en måde at tilføre noget sjov til jeres forhold er med små spil over sms’er. Hvis din partner er langt væk fra dig, så kan små spil gennem telefonen, få jer til at føle jer forbundet lynhurtigt. Det er desuden sjovt at se hvor længe I kan holde spillet kørende!

 

 • Hvad ville du helst?
 • I dette spil skiftes I til at svare på hvad I helst ville i en situation med to valgmuligheder. Start med simple spørgsmål før I går videre med mere romantiske. Et eksempel kunne være: “Ville du helst undvære din telefon eller din tandbørste en hel dag?”. Hvert spørgsmål kan lede til det næste og for at krydre det lidt, kan man sende romantiske spørgsmål såsom: “Ville du helst kysse i regnvejr eller i snevejr?”. Prøv det lille spil i dag med din partner, du vil blive overrasket over hvor sjovt det er. 


 • Sandhed eller konsekvens?
 • En sand klassiker som også er sjov at spille med din udkårne. Den eneste forskel er her at spillet foregår over sms. Hvis din partner vælger sandhed, fremsender du et spørgsmål på sms som vedkommende skal svare ærligt på. Hvis din partner vælger konsekvens, fremsender du en konsekvens på sms og for at bevise at din partner har udført opgaven skal vedkommende sende et billede retur af den løste opgave.  


 • Hvor er jeg?
 • Man kan aldrig få nok af den her. Din partner beskriver hvor vedkommende er, og du skal gætte stedet. Den eneste regel er at I begge skal have været det pågældende sted. Hvis du gætter rigtigt er det så din tur til at beskrive et sted. Det gode ved spillet er at man ikke behøver at være det pågældende sted på tidspunktet for spillet. Det kan også laves med temaer, såsom: “Steder vi har været på dates” eller “Byer vi har besøgt sammen”.  


 • Jeg har aldrig..
 • Endnu en klassiker, som kan afsløre en helt del om din partner! I skiftes til at fremsende sætninger med noget I ikke har gjort, eksempelvis: “Jeg har aldrig vasket dit tøj forkert”, hvis din partner har gjort det, mister vedkommende et point. Spillet er en sjov måde at lære din partner og vedkommendes “hemmeligheder” bedre at kende. 


 • Sjove billeder
 • Spillet går ud på at finde de sjoveste billeder indenfor forskellige kategorier og temaer og se hvem af jer der kan finde de bedste. Først finder I på et tema, f.eks. folk med bizarre hatte, så fremsender I begge det bedste og sjoveste billede I kan finde af en person med en hat på. I skiftes til at vælge temaer, tænk ud ud af boksen med temaer som: hunde klædt som mennesker, mennesker klædt som dyr, eskimoer på surfboards osv. I kan også udvælge nogle kendte mennesker og finde de sjoveste billeder af dem. Det er nemt og hurtigt at finde sjove billeder og det skal nok give jer begge en sjov dag.  

    

 • Kys, Ægteskab, Mord
 • Endnu en klassiker som altid er sjov at spille! Dril hinanden lidt og udvælg nogle kendte og se hvem I helst ville kysse, giftes med eller myrde. Det kunne være Britney Spears, Tom Hanks eller Kim Kardashian. Mulighederne er uendelige. Pas dog på med at vælge nogle I kender, da det måske kan blive for personligt fremfor sjovt.  ← Ældre postering Nyere postering →