3 tips til at forbedre dit Date Night game

3 tips til at forbedre dit Date Night game

En af de bedste ting du kan gøre for at have et godt forhold med din partner er at have nogle fantastiske date nights. En date night behøver ikke at være en middag på Michelin-restaurant for at være god. Uanset som du er i humør til Netflix & chill eller at planlægge en sjov dag sammen, så kommer her Dately’s tre tips til at forbedre dit date night game.   


  1. Gør det til en prioritet - Den bedste måde at skabe en god date night er ved at prioritere det og sætte tid af i kalenderen. Vælg en ugedag som fungerer for jer begge og hold jer til den. Uanset hvad I skal bruge tiden på, så sørg for at prioritere daten og jeres tid sammen.   
  2. Vær kreativ - Jeres date behøver ikke at være Instagram-venlig for at være sjov. Der er ingen skam i at bruge en aften i sofaen med pizza… Faktisk er det en af de fedeste ting. Gør det let for pengepungen og bare nyd jeres tid sammen. 
  3. Kompromiser - Prøv at skiftes til at planlægge jeres date nights. Du er langt mere kreativ når du ikke skal sørge for at planlægge noget hver uge og I undgår at det bliver en stressfaktor i hverdagen. Sørg også for at planlægge dates som I begge vil nyde eller sørg for at balancere aktiviteterne så det ikke kun er en af jer der bliver tilgodeset hver gang.  

Prøv de her tre tips næste gang I skal planlægge en date night - Så har I sat de bedste rammer for at nyde jeres tid sammen og have en fantastisk dag eller aften!